Dionizego, Eustachego, Fausty, Faustyny, Filipiny, Ireny, Olega, Ostapa, Sozanta

Fundacja Terebint

Witamy Państwa

Na tworzonym portalu informacyjnym Fundacji TEREBINT.

Nasza Fundacja stawia sobie za podstawowy cel wsparcie dla działań związanych z szeroko rozumianą promocją profilaktyką zdrowotną i cyfrycyzacji życia, a w szczególności realizowaną poprzez przygotowywanie i udostępnianie różnych opracowań oraz przygotowywaniem non-profitowych programów i systemów informatycznych.

Fundacja nie jest związana z żadną organizacją polityczną – jesteśmy otwarci na różne poglądy, chcemy być ponad podziałami i realizować zadania bez względu na bieżącą sytuację polityczną, chociaż nie zamykamy się na współpracę z różnymi pozytywnymi osobami, jeżeli taka współpraca umożliwi lepszą i bardziej efektywną realizację celów, jakie Fundacja założyła sobie do realizacji.

Zapraszamy do współpracy także i inne osoby chcące realizować podobne cele.

Fundacja chociaż stawia sobie cele zbieżne z celami Ustawy o pożytku Publicznym i Wolontariacie, nie jest i nie będzie się ubiegała o status organizacji pożytku publicznego, aby nie komplikować sobie pracy i nie wydawać pieniędzy na rozbudowaną administrację i dodatkowe nakłady na sprawozdania.

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ I ODLICZ JĄ OD PODATKU!!!
AŻ DO 6% ZWROTU

Więcej o Fundacji